Meld deg på vårens seilflykurs!

2018s første kurs for seilflyging nærmer seg, og påmelding er åpen nå! Dette er kurset for deg som vil lære å fly, og få ditt eget seilflysertifikat. Meld deg på raskt, det er begrenset med plasser.

Oppstart på seilflykurset er torsdag 22. februar.

Tidsplan:
Vi setter opp et infomøte og samt en oppstartshelg.
Torsdag 22. februar kl 1900-2100: Infomøte i vårt klubbhus ved Lerkendal. Informasjon om kurset, seilflyging og NTNU Flyklubb. Denne kvelden er åpen for alle og helt gratis, uansett om du er påmeldt eller ikke. Er du usikker på om dette er noe for deg så kom gjerne innom! Utdeling av loggboker og teorimateriell til de som er påmeldt kurs.
Lørdag 24. februar kl 0700-1800: Første flydag. Vi drar til Oppdal flyplass og du får fly dine første turer i et seilfly.
Søndag 25. februar kl 0900-2000: Andre flydag. Mer seilflyging!

Videre progresjon:
Etter dette oppstartskurset kan du melde deg på de helgene som passer deg fram mot sommeren. Vi flyr hver eneste helg fram til starten helt fram til juni. Deretter er det en liten sommerferie, før vi flyr fra sent juli til tidlig desember. Etter hvert som du flyr mer får du fly solo, og deretter til slutt ditt eget sertifikat. Mer info om seilflyging finner du her: http://www.ntnuf.no/?page_id=144

For å bli med på seilflykurset betaler man for startpakken, 6500 kr. Dette inneholder ca 8-10 seilflyturer, som man kan bruke videre etter oppstartshelgen.

Velkommen til seilflykurs!

Påmelding gjøres ved å kontakte oss via facebook her: https://www.facebook.com/ntnuflyklubb/, trykk Send Melding og skriv «ønsker å melde meg på seilflykurs».

Kommentarer er stengt.